Sertai Kami di Facebook

Please Wait 300 Seconds...!!!

x
Home » , » Dapatkan Widget Radio Untuk Blog Anda

Dapatkan Widget Radio Untuk Blog Anda

Ukiran Cinta™


Kepada Sahabat setia pengunjung Blog Ukiran Cinta™. Kini anda semua boleh mendapatkan Kod Widget Radio untuk di tampalkan di halaman web / blog anda. Sila Copy Kod dibawah dan paste pada blog anda. Mohon Jasa baik anda semua untuk "share" pada rakan-rakan lain supaya Widget ini bermanfaat untuk semua.








<script src="http://hunaifproject.googlecode.com/files/widget-radio-ukirancinta.js" type="text/javascript"></script>
Copy Script Code Diatas


Rujuk Tutorial Pemasangan Widget : Klik Disini

25 comments:

  1. salam...best widget radio nih...sebb ade pahang fm...heheheh dah lama sy cari skrg baru ketemu...
    tq tuan tanah...nanti sy kongsi dgn bloger lain pulok...

    ReplyDelete
  2. @Anak Ulu Cheka alhamdulillah.... semoga widget radio nih bermanfaat buat semua..

    ReplyDelete
  3. Salam maal hijrah..nak ambil redio ni..

    ReplyDelete
  4. salam , saya jumpa widget ni kat salah satu blog memang menarik untuk dipasang pada blog terima kasih kerana kongsikan..

    ReplyDelete
  5. mcm mne ni???xpham la..

    ReplyDelete
  6. @Anonymous salam...awk copy code diatas n paste kan ke dalam kotak Html code di bahagian design blog awk...than save...

    ReplyDelete
  7. salam ...terima kasih ye tuan tanah....saya copy widget radio ye....harap2 kawan2 saya pun leh dpt widget nih...so cute! :) tq tuan tanah...jasa mu dikenang.

    ReplyDelete
  8. @Miss lonely sila rujuk di sini >> http://ukirancinta.blogspot.com/2011/04/tutorial-cara-pemasangan-widget-radio.html << Tutorial Pemasangan Widget

    ReplyDelete
  9. thank you so much ! dah lama nu cri . dpt jugak . t suria npe tk bole? or mmg tk bole?

    ReplyDelete
  10. thanks sbb buat widget yg menarik nie...:)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih.. Sy copy widget ni.. terbaikk..

    ReplyDelete
  12. tq2...ambo copy widget ni..lamo doh cari..hehe..terbaikk lah...

    ReplyDelete
  13. baru saja sedut widget yg dah lama aku carik ni.. TQ n jmput singgah di http://shrilldaharmonic.blogspot.com/ TQ..Tocheee!

    ReplyDelete
  14. Hye,terbaiklah dpt letak widget radio kt blog..
    thanks! btw,nice blog..
    dont 4get to visit my blog,k.. see ya!

    ReplyDelete
  15. thanks..finally i found it..thanks a lot

    ReplyDelete
  16. best wiget ni.. jom lawat blog sy http://zackprepaid.blogspot.com/

    ReplyDelete