Sertai Kami di Facebook

Please Wait 300 Seconds...!!!

x
Home » , » Analisis Penggunaan Widget Radio Ukirancinta ™

Analisis Penggunaan Widget Radio Ukirancinta ™



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 pengunjung setia Blog UkiranCinta™

Alhamdulillah, Widget Radio ukirancinta ™ mendapat sambutan yang menggalakkan sejak dilancarkan pada 23 November 2010. Harini genap 12 Hari Widget nih dilancarkan. Page Views dah nak sampai 40,000.





Carta Top Siaran Radio Pilihan Pengguna Widget Radio Ukirancinta ™

1. Sinar.fm
2. Era FM
3. Hitz FM
4. XFresh FM
5. Rilek FM
6. Mix FM
7. Hot FM
8. SinarFM 2
9. THR Gegar
10. Ikim FM
11. Suria FM
12. Fly FM
13. Nasyid FM
14. Pahang FM
15. Manis FM
16. Sarawak FM

Blog Yang Menggunakan Widget Radio Ukirancinta ™

1. http://mencariisteri.blogspot.com/
2. http://www.malayatigerfootball.com/
3. http://eracyberteknologi.blogspot.com/
4. http://jana-pendapatan-sms.blogspot.com/
5. http://www.mencariisteri.blogspot.com/
6. http://strawberry-lynn.blogspot.com/
7. http://mysuarablog.blogspot.com/
8. http://akuanakpahang.blogspot.com/
9. http://ucmitosboy.blogspot.com/
10. http://dayana-islam.blogspot.com/
11. http://restoranseafoodtepilaut.blogspot.com/
12. http://perubatanislam4u.blogspot.com/
13. http://clicktouch2u.com/
14. http://jarahtwinbridalsaloon.blogspot.com/

p/s: Kepada sahabat2 yang meletakkan Widget Radio di blog diharap dapat memberikan maklumat blog korang utk saya pautkan.



9 comments:

  1. salam tuan, siaran radio pahang fm tu payah nak dapat la...ade cara lain x utk mendapatkanya tq tuan

    ReplyDelete
  2. @Anak Ulu Cheka salam, semalam 05/12/2010 pihak RtM Radio Malaysia Pahang ada buat naik taraf pada website diorang. insyaAllah sy akan pulihkan dalam masa terdekat

    ReplyDelete
  3. Salam Tuan saya ttp menyokong, sekiranya ada Widget Radio yang terbaru dan telah dikemaskini harap maklum kepada kami TQ
    Jom Jalan-jalan Ke Negeri Pahang "Cerita daripada sebuah kehidupan - akuanakpahang"

    ReplyDelete
  4. @akuanakpahang (AAP) buat saudara AAP.... insyaAllah saya akan sentiasa kemaskini widget radio nih... ini percubaan sy yang pertama...

    ReplyDelete
  5. salam tuan ade masalah sikit nih, td sy cuba buang dan masuk semua kod html radio tu dlm blog sy sbb pahang fm x dpt dgr jugak...pas masuk semula langsung x keluar widget radio tu kat blog sy. skrg ni x de dah radio ukiran jiwa kat blog sy huhuhuhuhu help me

    ReplyDelete
  6. bukan sy x isi radio tu...ade tp x keluar uhuhuhuh..kenape yek!

    ReplyDelete
  7. @Anak Ulu Cheka salam saudara AUC...blh dapatkan semula code widget radio live di >> http://ukirancinta.blogspot.com/2010/11/dapatkan-widget-radio-untuk-blog-anda.html
    harap maaf atas kesulitan. terima kasih atas maklum balas anda...kesilapan code sudah diperbetulkan

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,tuan.
    terima kasih untuk radio widget.

    saya ada 1 soalan.
    kenapa bila saya tukar chanel radio, new tab ( https://www.facebook.com/connect/uiserver.php?app_id=206701476019368&method=permissions.request&display=page&next=http%3A%2F%2Fapps.facebook.com%2Fsoxwildcard%2FDefault.aspx&response_type=code&canvas=1&perms=publish_stream) akan muncul???

    adakah ianya disetting begitu???

    terima kasih.

    ReplyDelete
  9. @NWRthnaks atas respon sdr...sy dah pulihkan masalah nih...

    ReplyDelete